NOW - MAGNESIUM CITRATE 200 МГ - 100 ТАБЛЕТКИ

Продукти
35,00 лв.
  • Марка: NOW Foods
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 

Магнезии на Now Foods е лесноусвоима хранителна добавка за подкрепа на нервната система и против крампи, с добавен витамин Ц за подсилване на имунната система.

Увеличава минерализацията на костите и проводимостта на нервните импулси, както и усвояването на калций и калий от организма. Подкрепя костообразуването, полезен е и при травми.

 

Магнезият има съдоразширяващо действие, благодарение на което понижава кръвното налягане, както и подобрява ерекцията. Подпомага нервната система и Ви идва на помощ при депресии, нервни разстройства, тревожност, безсъние. Изключително често тези състояния се дължат на недостиг на магнезии, а не на други външни фактори. 

 

 
 

Защо Magnesium Citrate от NOW Foods?

NOW Foods Ви предтавя Магнезий в цитратна хелатна форма с органичен източник, който има висока биоактивност и степен на усвояване. Не само е силен, но и гарантирано се адсорбира от организма и помага за множество процеси.

Суплементът на NOW - Magnesium Citrate е печелил наградата Vity Award (най-известната награда в САЩ за хранителни добавки) за най-добър еднокомпонентен минерален продукт за 2008 г.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.

Гаранция за произход и качество на марките Now Foods и Natrol

СЪСТАВ

Дозировка
Една доза 2 таблетки
Дози в опаковка 50 дози
Дози на ден 1 доза
Минерали

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!