NRGFUEL Creatine Monohydrate - Креатин Монохидрат, 210 капс.

Продукти
21,90 лв.
  • Марка: NRG Fuel
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Креатинът е молекула, която се произвежда в тялото под формата на креатин фосфат. Той е сформиран от аминокиселините аргинин, глицин и метионин.

Основната му функция е да снабдява клетките с енергия, като по този начин увеличава работоспособността. Това е една много добре изследвана добавка и най-вече безопасна за повечето хора.

Той може да бъде открит най-вече в месото, а суплементацията с него може значително да увеличи силовите ви постижения, а от там и мускулната маса!

Креатинът ще повиши синтеза на АТФ, което ще даде възможност за повече повторения, забавяне на умората, по тежки тренировки, по кратки почивки между сериите. При усвояването му се задържа вода (в мускула, не под кожата) и това осигурява и по-добра анаболна среда, а и по ''напомпан'' вид. Желателно е да се увеличи приема на вода по време на суплементацията. 

За максимални резултати се вземат 10 капсули дневно. Приемайте на гладно 5 капсули сутрин и 5 капсули следобед (в тренировъчни дни се консумират след тренировка).

Хубаво е и двете дози да се вземат с бързи въглехидрати, което вдига инсулина и оттам креатинът навлиза по-добре в мускулните клетки.

Вариантите за продължителност са различни, най-масовите са 1 или 2 месеца прием последвани от 1 месец почивка. Не бива да се употребява повече от 3 месеца без прекъсване! След месец почивка АТФ в мускула се връща до първоначалните нива и при следващия прием отново ще усетите прилива!

Опаковка: 210 капс.

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

 

Състав в една капсула:

Nutritional Information Per Capsule
Creatine Monohydrate

500mg
 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!