NUTREX LIPO 6 120 КАПС

Продукти
81,00 лв. 49,90 лв.
  • Марка: Nutrex
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Nutrex Lipo 6 е мощен и изключително популярен продукт за горене на мазнини

Lipo 6 е печелил многократно наградите за добавка на годината в енергийния клас и за продукт за отслабване на годината.

Силата на фет бърнъра на Nutre се крие в мощните му капсули с течност за бързо усвояване и бързи резултати. Този напредничъв метод на предоставяне на бързо действащи съставки за горене на мазнини прави Lipo 6 един от най-добрите избори, когато говорим за продукти за отслабване.

С излизането му на пазара през 2005 г. Lipo 6 бе първата капсула с течност за горене на мазнини.

С годините Lipo 6 се е доказал като изпробван и надежден инструмент за загуба на тегло

Просто действа при всеки, мъже или жени, фитнес ентусиасти или културисти. Lipo 6 се състои от чисти съставки от качеството на медикаменти, които го правят забележителен, и все пак преднамерен и последователен в ефекта си на загуба на мазнини.

В допълнение, Lipo6 е единственото средство за горене на мазнини в течен капсулиран вид, която носи характеристиките на изцяло вегетариански състав и напълно изключва съставки от животински характер.

И до днес Lipo 6 е висока летва и пример за всички останали продукти за горене на мазнини под формата на течност в капсула!

Начин на употреба: Започнете приема с по 2 капсули за първите няколко дни - 1 капсула 30 минути преди закуска сутрин и още 1 капсула следобед. След това увеличете приема на на 2 капсули сутрин и 2 следобед. Не приемайте повече от 4 капсули на ден!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!