NUTREX LIPO 6 BLACK EXTREME POTENCY 120 КАПС

Продукти
98,00 лв. 59,90 лв.
  • Марка: Nutrex
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Не всеки е надарен с тяло, което може лесно да изхвърля нежеланите мазнини. Повечето хора  опитват различни продукти за отслабване, но те или не действат, или спират да са ефективни след известно време. През последните години, на пазара непрекъснато се появяват добавки за отслабване с гръмки обещания, а след това изчезват безследно. Има един продукт обаче, който “слага в малкия си джоб“ всички фет- бърнари създавани някога! Става въпрос за Nutrex Lipo-6 Black.

Това е мощен и изключително популярен фет- бърнър, под формата на течни капсули, за максимално добра абсорбция и бързи резултати.

Непрекъснатото използване  на фет-бърнъри, причинява  постепенно намаляване на чувствителността на адренергичните рецептори. Това пък от своя страна води до намаляване на ефективността на съответния продукт за отслабване, а от там до по – малко и по – бавно изгаряне на излишните мазнини.  Всъщност, загубата на чувствителност на рецепторите, е един от най – често срещаните проблеми в отслабването.

Nutrex Lipo-6 Black е първият в света фет-бърнър, който елиминира този проблем! Как точно прави това? Първо почиства рецепторите с  фенилпропаноиди, после ги препрограмира, а накрая активира   новите рецептори с ултра-концентрирания разрушаващ мазнините комплекс.

Nutrex Lipo-6 Black повишава температурата на тялото до здравословни граници, което спомага изгарянето на мазнините. Освен това, този продукт има  мощен потискащия апетита ефект. И въпреки че спомага отслабването, Nutrex Lipo-6 Black осигурява и прилив на енергия, а това ще Ви помогне  да се чувствате по-активни от дълго време.

Nutrex Lipo-6 Black е чудесен избор, когато става дума за намаляване на теглото. Този продукт ще Ви помогне да  постигнете  бързо изгаряне на мазнините, за да имате  тялото, което винаги сте искали.

  • Драстично намаляване на телесните мазнини
  • Свръх активен метаболизъм
  • Оптимален термогенен ефект за изгаряне на мастните натрупвания
  • Пет различни система за разрушаване на мазнините

Начин на употреба: Поради изключителната сила на действие на Nutrex Lipo-6 Black всички указания за употреба трябва да се спазват стриктно. За да изпитате пълната сила на Nutrex Lipo-6 Black, вземайте по 3 черни капсули сутрин и още 3 черни капсули следобяд. Не приемайте в рамките на 6 часа сън. Никога не превишавайте 6 капсули дневно. За максимална ефикасност и най-добри резултати Nutrex Lipo-6 Black не трябва да се приемат с храна. Приемайте най-малко 30 минути преди хранене. Освен това, Nutrex Lipo-6 Black трябва да се използва циклично с почивки. Максималната продължителност на приемане е 8 седмици, последвано от 4 седмица период на почивка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!