Nutrio Collagena Original - Морски Колаген

Продукти
63,50 лв. 49,90 лв.
  • Марка: Nutrio
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Nutrio Collagena original е комбинация от концентриран хидролизиран морски колаген и хиалуронова киселина. С добавени витамини. Комплексен продукт за подобряване здравето на ставите, косата, кожата и ноктите.

 

Какво представлява колагенът?

 

Изненадващо, второто място след водата в тялото е колагенът. За съжаление от началото на двадесетте години естественият процес на производство на колаген в организма намалява (1,5% годишно). Това означава, че до 40-годишна възраст ние всъщност произвеждаме 25% по-малко колаген. Това намаляване на производството на колаген може да допринесе за много от симптомите, които свързваме със стареенето, включително болки в ставите, фини линии, косопад, храносмилателни проблеми и др. Колагенът осигурява структура и здравина на костите, ставите, хрущялите, както и на органи, сухожилия и връзки.

 

Защо избрахме морски колаген пред всички останали видове колаген?

 

Резултатите от приема на колаген, който използваме в Collagen Original, вече показаха на възрастни хора (на 60 и повече години), че болезнените симптоми на артроза на коляното и физическа дисфункция могат да бъдат облекчени в рамките на няколко седмици. Известно е, че морският колаген е бионаличен, което означава, че може да се абсорбира в кръвта. Това е така, защото молекулярното му тегло е ниско и може да премине през чревната лигавица. Той се абсорбира много добре от организма, счита се за по-екологичен и устойчив от другите източници на колаген.

 

За хиалуронова киселина

 

Добавихме хиалуронова киселина към Collagen Original, защото тя има мултиспектър: Помага за намаляване на болките в ставите и действа като смазка. Има свойства против стареене. Помага за намаляване на стомашната киселина при хора с нарушена стомашна функция. Помага за облекчаване на сухите очи. Подпомага изглаждането на бръчките и увеличаването на еластичността на кожата, както и по-бързото зарастване на белезите.

 

Защо е важно да комбинираме правилните съставки, когато искаме ефекта?

 

В Collagen Original комбинираме точното количество колаген, хиалуронова киселина, витамин С и витамин Е, които се допълват и работят възможно най-ефективно. Тъй като всичко в човешкото тяло е взаимосвързано, нашият екип знае колко е важно да се прилага този принцип в терапията. Тези 4 основни компонента, заедно с хиалуроновата киселина, подпомагат изграждането и развитието на ставния хрущял и кост, насърчават растежа на нови клетки и тъкани и подобряват общото състояние на тялото. Следователно, Collagena Original е подходящ и за възрастни хора със спортни травми и активни спортисти.

 

Какво представлява морският колаген?

 

Морският колаген е класифициран като тип 1. Колагенът тип 1 е най-често срещаната форма на колаген в организма. Колаген Висококачественият оригинален морски колаген е вид колагенов протеин, открит в рибите. Въз основа на няколко успешни проучвания (едно от които е резултат от WOMAC), смело заявяваме, че ефективността му е забележителна и че го поставя сред абсолютните лидери на пазара.

 

Как се извлича хидролизиран морски колаген?

 

Колаген Висококачествен оригинален морски колаген се извлича от кожата на рибата. След това се хидролизира, което означава, че дългите вериги с форма на аминокиселини се разграждат на по-къси вериги, което ги прави по-лесни за храносмилане. Този процес се нарича ензимна хидролиза.

 

Защо да консумираме колаген?

 

Тялото има изключителна способност да произвежда собствен колаген, протеин, който придава на тялото еластичност и плътност. Въпреки това, синтезът на колаген (процесът на комбиниране на различни аминокиселини и компоненти за образуване на нов колаген) намалява с възрастта. Идва момент, в който можем да помогнем на нашето тяло с колаген оригинал да ускори процеса на възстановяване на тъканите. 

 

Начин на прием: 2 капсули дневно

 

Опаковката съдържа: 60 капсули

 

СЪСТАВ в дневна доза от 2 капсули:

 

  • Морски колаген: 700 мг
  • Хиалуронова киселина: 60 мг
  • Витамин Ц: 80 мг
  • Витамин Е: 11 мг

 

Други съставки: силиконов диоксид, магнезиев стеарат / антислепващ агент.

SNC

hranitelni-dobavki-snc

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!