Nutytec Lipo Burn Platinum Липотропен Фет Бърнър, 120 caps

28,50 лв. 22,80 лв.

Марка: Nutrytec

LIPO-BURN от серията PLATINUM на Nutrytec е комплексна формула от L-Carnitine и липотропни фактори, предназначена да топи телесните мазнини и намали теглото.

Lipo Burn е един добре балансиран фет бърнер, използван за отслабване и енергизиране на тялото.
Няма особен смисъл от обемисти мускули, ако те са покрити с дебел слой мазнина,  Естетиката изисква, мускулите са добре дефинирани и изчистени от подкожна мазнина. Ключът е да се намали процентът на подкожната мазнина. За целта няма нищо по-добро от балансираното хранене, подпомагащата функция на хранителните добавки и двигателната активност, най-вече в аеробен режим.

Не нужно да се ангажирате със спазването на строги спартански диети, които може да не предоставят съответния задоволителен резултат. .

Ако искате да се покажете в наистина добра форма и тяло с добър телесен състав и без излишни мазнинитр, просто включете LipoBurn към вашата диета и в рамките на дни резултатите ще се забележат.

Lipo Burn е комбинация от хранителни вещества, което позволява бързо изгаряне на мазнините и е с липотропен ефект с цел  намаляване на мазнините и в черния дроб. Той ще Ви помогне да достигнете идеалното тегло и мускулна дефиниция по напълно здравословен начин.

Lipo Burn е естествен препарат, съдържащ L-карнитин, зелен чай, холин, инозитол, метионин, тирозин, хром и витамини. Това комбиниране на тези хранителни вещества, може да се постигне ефект, който буквално "топи" мазнините.
Ще ви помогне да получите идеалното тегло и мускулна дефиниция по напълно здравословен начин.

Lipo Burn стимулира физическата активност, изгарянето на мазнините, като ги използва за енергия и намалява чувството за глед.

Извършването на продължителна и ефективна двигателна дейност зависи от способността на тялото да произвежда енергия, като мазнините са важен източник на енергия за мускулите.

Важно е да се използват мастните депа в тялото, за което спомага тази хранителна добавка.

Nutrytec LipoBurn е с до пет пъти по-бързо действие от други липотропици от този сегмент. Изпълнява важна транспортна функция, като чрез окисление на мазнини, транспортира  мастните киселини с дълга верига през митохондриалната мембрана, за да се подобри производство на енергия. Това е добре за кръвообращението и за лечение на висок холестерол и триглицериди.

Дозировка: Приемайте 4-8 капсули на ден, разпределени във времето между сутрешната закуска и половин час преди следобедната тренировка.

Опаковка: 120 капс.

Производител: Nutrytex (Испания).

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 22,80 лв.

Подобни продукти:

 • 31,12 лв.

  Carnitine Liquid Л-карнитин, течен, 0,500 мл.

 • 27,92 лв.

  Creatina Etil Ester Креатин етил-естер, 100 капс.

 • 115,20 лв.

  Nutrytec Termotec Advance Women 3 Stack x 60 caps., Platinum - Формула за отслабване за жени

 • 30,80 лв.

  Nutrytec N-acetil L-Cistein Л-Цистеин , 100 caps.


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!