Optimum Nutrition Creatine - Pure Creatine Monohydrate

OPTIMUM NUTRITION - CREATINE POWDER - 317 ГР

31,00 лв. 21,00 лв.

Марка: Optimum Nutrition

Creatine Powder на Optimum Nutrition е микронизиран креатин монохидрат с по-добро усвояване и ефект. Покачва мускулна маса и сила.

Негово производство и финни частици са 20 пъти по-малки и чистота на неговата суровина го правят висококачествен и ефективен, с качествено усвояване от мускулите.

Creatine Powder спомага за покачване на мускулна маса, хидратация и уголемяване на мускулната клетка, повече сила, по-добро помпане и снабдяване на мускулите с хранителни вещества и кислород, по-бързо възстановяване между сериите.

Креатинът запълва мускулните депа и засилва тяхната работоспособността на мускулите.

Употребата на креатин монохидрат увеличава нивата на АТФ, ескплозивността и силовата издръжливост. Помага многократно в периоди за покачване на мускулна маса, тъй като създава по-анаболна среда в мускулите.

 

Начин на употреба: Една доза преди и още една с бързи въглехидрати след тренировка. Една доза в нетренировъчен ден. Увеличете приема на вода през целия ден, за по-добро усвояване на креатин!

 

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителния дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца! 

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 21,00 лв.

Подобни продукти:

 • 32,00 лв.

  OPTIMUM NUTRITION AMINO 2222 150 КАПС

 • 179,90 лв.

  OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD 4545 ГР

 • 3,00 лв.

  OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD 30 ГР

 • 105,00 лв.

  OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD 2272 + 20%


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!