Optimum Nutrition Serious Mass 5.450 KG

Продукти
125,00 лв. 109,50 лв.
  • Марка: Optimum Nutrition
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Гейнърът, който може да Ви помогне да покачите сериозна мускулна маса за изключително кратко време. Препоръчва се единствено за сериозни атлети.

 

Serious Mass на Optimum Nutrition съдържа енергийна мускулна бомба от 1250 калории в доза, която включва пълен набор от пълноценни въглехидрати, протеини и мазнини.

 

Това са хранителни вещества за максиуму мускулна маса, точно както желаете. Една сериозна доза Serious Mass ви предоставя 50 грама качествен протеин за захранване на мускулната тъкан с аминокиселини, които предразполагат към благоприятни условия за техния растеж.

 

Към протеина Optimum добавят и бленд от 252 грама въглехидрати, който включва както бавноусвояеми, така и бързоусвояеми компоненти. Чрез този бленд глюкогеновите депа ще бъдат запълнени веднага след тренировката, като процеса ще бъде подържан и в следващите няколко часа.

 

Serious Mass е предназначен за трениращи, които са в застой при покачване на мускулна маса и в тренировките си

 

Освен пълната гама от минерали и витамини продукта предлага и необходимите за преодоляване липсата на прогрес глутамин, креатин, холин и инозитол в нужните дози.

 

Ефекта, който може да очаквате от Serious Mass е увеличаване на мускулната маса, получаване на необходимия „тласък” за преодоляване на застоя в покачването на килограми, максимално възстановяване и тонус след тренировка. Сега е моментът да заредите тялото си със сериозно количество хранителни вещества.

 

Начин на употреба: 1 доза след тренировка и сутрин на гладно. В нетренировъчните дни между храненията. Като пълноценен заместил на хранене.

 

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!