PBC Testo Male + Екдистерон JK Ecdysten

104,80 лв. 69,90 лв.
  • Марка: PBC

ПРОМО Стак тестостеронов бустер Testo Male с Екдистерон от JK Nutrition. Сила, мускулна маса, тестостерон и белтъчен синтез. С безплатна доставка и шейкър-подарък!

 

 

Testo Male съдържа екстракт от български Трибулус терестрис, който е с най-висок процент активна съставка. Повишава производството на тестостерон по естествен път, дава сила, енергия. Подобрява възстановяването. Също така е подходящ за подобряване на ерекцията и либидо. Може да се използва и за PCT.

 

 

Л-аргининът улеснява кръвообръщението и по този начин подпомага напомпването по време на тренировка. Съответно доставката на кислород и хранителни вещества до мускулите става по-лесно, което спомага за по-интензивни тренировки и покачване на мускулна маса. Аргининът също така подобрява притока на кръв към пениса и по този начин увеличава и подобрява ерекцията.

 

 

Цинкът в комплекса подпомага имунната система, както и производството на тестостерон. Често ниските нива на тестостерон се свързват с ниски нива на цинк в организма.

 

 

Екдистеронът действа като естесвен анаболик, повишава усвояването на белтъчини ( белтъчния синтез). По този начин се създава по-добра среда за мускулен растеж. Също така екдистенът увеличава апетита, тоест ще може да примате и да усвоявате повече протеини като цяло. Подобрява възстановяването, дава сила и е една от най-силните натурални хранителни добавки за покачване на мускулна маса.

 

 

Комбинацията от Testo Male и Ecdysten е един от най-мощните натурални методи за покачване на тестостерона и мускулната маса. Изключително подходящ за хора, които срещат трудности с покачването на мускули и тегло.

 

 

За да бъде ефекта маскимален трябва също да обърнете внимание на тренировките и храненето. Важно е да увеличите приема на протеини по време на приема!

 

 

 

ПРОМО пакетът съдържа:

 

 

PBC Testo Male 60 таблетки - 1 брой

 

 

JK Nutrition Ecdysten Екдистерон 120 таблетки - 1 брой

 

 

ПОДАРЪК Шейкър - 1 брой

 

 

Как да приемате Testo Male:

 

 

Вземете една таблетка сутрин и една таблетка вечер, преди и след хранене. Може да се вземе и една таблетка преди полов акт.

 

 

Как да приемате JK Ecdysten:

 

 

Вземете 2 до 4 таблетки дневно, разпределени преди храненията.

 

 

Получавате подарък-шейкър и безплатна доставка на следващия ден.

 

 

SNC

 

pbc-testo-male-ecdysterone