PBC Testo Male - Тестостеронов бустер

49,90 лв. 29,90 лв.
  • Марка: PBC

PBC Testo Male - Тестостеронов Бустер с Трибулус терестрис е билкова хранителна добавка за повишаване на собственото производство на тестостерон. В състава са включени екстракт от български Трибулус Терестрис, Аргинин алфа-кетоглутарат, Цинк цитрат. Подобрява либидото и ерекцията.

 

 

 

Качества и предимства на Testo Male:

 

 

  • Повишава естественото производство на тестостерон
  • Подпомага покачването на мускулна маса
  • Дава сила и издръжливост
  • Ускорява възстановяването
  • Повишава напомването по време на тренировка
  • Изцяло натурална формула
  • Подобрява ерекцията

 

 

 

PBC Testo Male е тестостеронов бустер с напълно натурален състав. Подходящ за активни спортисти, в периоди на натрупване на мускулна маса и интензивни тренировки, както и за хора, които искат да повишат собствения си тестостерон по естествен и безвреден начин.

 

 

Комбинацията от трибулус, аргинин и цинк действа синергично
( съставките са по-силни заедно, отколкото поотделно) и подобрява значително здравето.

 

 

Може да се прилага с успех в случаите на понижен тестостерон в следствие на състояния, стрес или употреба на лекарства. Естествен метод за възстановавяне на здравословни нива на тестостерон.

 

 

При прием преди спорт дава сила и подобрява качеството на тренировката.

 

 

С напредването на възрастта нивата на тестостерон спадат и TestoMale е начин за поддържане на по-високи и здрравословни нива.

 

 

Продуктът е хранителна добавка с натурален състав и без никакви странични ефекти.

 

testo-male-testosteronov-buster

 

 

Съставките на Testo Male:

 

 

Трибулус Терестрис стимулира лутеинизиращия ( LH) и фоликостимулиращия ( FSH) хормон. Екстрактът в TestoMale е български, тоест той е с най-високи нива на активна съставка, както и с най-висока степен на усвояване и ефект.

 

 

Трибулусът е натурален начин за повишаване на спортните резултати. С по-висок тестостерон ще тренирате по-тежко, ще се възстановявате по-бързо, както и ще имате повишен белтъчен синтез. Повишава общия и свободния тестостерон.

 

Tribulus terrestris също така стимулира либидото и подобрява ерекцията. Прилага се като естествен метод за справяне с еректилна дисфункция и репродуктивни проблеми като цяло. Подобрява плодовитостта – производството и качеството на спермата.

 

Аргинин алфа-кетоглутарат спомага за отпускане на кръвоносните съдове и съответно подобрява кръвообръщението към всички мускули. Това означава, че ще доставката на кислород и хранителни вещества до мускулите ще е по-висока и качествена, съответно и резултатите в залата.

 

Аргининът също така подобрява ерекцията, често се нарича "естествена виагра". Чрез подобряване на притока на кръв към пениса се подобрява и качеството на ерекцията – тя става по-стабилна и дълготрайна, по абсолютно естествен метод. С подобреното кръвообращение клетките на пениса съответно се „хранят“ по-добре и това допринася за по-добро здраве на тъканите и съответно подобрена функция.

 

Аргинин алфа-кетоглутаратът действа съдоразширяващо, понижава кръвното налягане и спомага за по-здравословните му нива.

 

 

Аргининът също стимулура натуралното производство на хормон на растежа и подобрява възстановяването.

 

 

Цинкът е минерал, отговорен за множество функции в организма - производство на ензими, подкрепа на имунната система, зарастване на рани, както и производството на тестостерон. Много често ниските нива на тестостерона се свързват с ниски нива на цинк.

 

 

Според някои проучвания приемът на цинк директно стимулира тестисите да произвеждат повече тестостерон. При друго изследване хора, които приемат цинк в продължение на месец, са повишили значително нивата на свободен тестостерон.

 

 

Как да приемате Testo Male:

 

 

Вземете една таблетка сутрин след закуска и една таблетка след вечеря. За по-силен ефект може да се добави още една таблетка преди тренировка.

 

Една таблетка може да се приема и преди полов акт, с цел повишаване на либидото и по-силна ерекция.

 

За най-добри резултати приемайте 2 месеца, последвани от 2 седмици почивка. След това цикълът може да се повтори.

 

 

Продуктът действа с натрупване в организма и ефектът е продължителен.

 

 

Състав на Testo Male за една таблетка / за днена доза:

 

 

Екстракт от Трибулус Терестрис - 250 мг / 500 мг

 

 

Л-Аргинин алга-кетоглутарат ( ААКГ) - 250 мг / 500 мг

 

 

Цинк цитрат - 13 мг / 26 мг

 

 

Опаковка: 60 таблетки

 

 

Препоръчителна дневна доза: 2 таблетки

 

 

Други съставки: магнезиев стеарат, магнезиев цитрат, микрокристална целулоза, пребиотични фибри

 

 

Без никакви консерванти, оцветители или подсладители!

 

 

Произведено в България от Цветита Хербал за Спорт Нутришън Център ЕООД

 

 

Testo Male е невероятна алтернатива на всички продукти на пазара! Работи изключително добре и наистина действа! Доверете ни се и се уверете сами!

 

 

SNC