Physique Nutrition PROMO STACK BCAA 1 + 1

Продукти
186,00 лв. 28,00 лв.
  • Марка: PHYSIQUE NUTRITION
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

BCAA 3: 1: 1 от Physique Nutrition съдържа отличен аминокиселинен комплекс, който осигурява на организма ценни хранителни вещества за мускулен растеж.

ПРОМОЦИЯ 2 броя Physique Nutrition  BCAA 3: 1: 1 на цената на 1!

BCAA 3: 1: 1 свойства:

- Комплекс аминокиселини с разклонена верига (BCAA)
- Подобрява възстановяването
- Дава енергия и сила
- Повишава мycĸyлнaтa маса
- Бързо се усвоява от мускулите
- Анаболна формула 3: 1: 1 в полза на левцина

Physique Nutrition BCAA 3: 1: 1 е формула с висока концентрация на BCAA 3: 1: 1, комбинация от незаменими аминокиселини.

Това е една от най-ефективните комбинации от L-левцин (3 грама на доза), L-валин (1 гр. на доза) и L-изолевцин (1 гр. на доза), подходящи за този тип хранителни добавки. BCAA са изключително важни за спорта и активните xopa, т.е. те осигуряват гориво за мускулите, стимулират натрупването на мускулна маса, възстановяват и предпазват мускулната тъкан от катаболни процеси. За съжаление, човешкото тяло не произвежда естествено тези важни аминокиселини и се налага да се приемат с храната и хранителните добавки.

Physique Nutrition BCAA 3: 1: 1 Формулата съдържа левцин, който е една от най-важните аминокиселини за правилния мускулен растеж и развитие. Левцинът стимулира синтеза на протеини и предпазва тялото от загуба на мускули. Изолевцинът участва в синтеза на глюкоза, която тялото използва за производство на енергия. Подобно на другите две аминокиселини, валинът инхибира синтеза на протеини и стимулира мускулния растеж, което е от съществено значение. В допълнение, той има способността да намалява времето за възстановяване на тъканите след интензивни и тежки упражнения.

Една доза = 4 капсули

Начин на употреба: 1 доза преди тренировка и още една доза след.

Брой дози: 90 + 90

BCAA 3: 1: 1 от Physique Nutrition Ви очаква на най-добрата цена в SNC!

Състав: л-левцин, л-изолевцин и л-валин.

SNC

physique-nutrition-www.snc.bg

physique-nutrition-snc

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!