ПРЕДТРЕНИРОВЪЧНИ / АЗОТНИ БУСТЕРИ / PRE WORKOUT

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - Азотни бустери

Подобряват помпането, силата, концентрацията, мотивацията и интензивността на тренировката. По-добро кръвообръщение значи повече доставка на кислород и хранителни вещества до мускулите, а това от своя страна води до по-тежки тренировки и покачване на мускулна маса.

Прочети повече

Азотен бустер

Използването на азотен бустер е може би най-добрата основа за тренировки за мускулна маса. Азотен бустер е може би най-разпространената добавка сред бодибилдърите и културистите за изграждане на мускулна маса и т.нар. напомпване на мускулите.

Ако искате да научите повече за добавката азотен бустер, можете да прочетете материала по-долу.

Азотен бустер - какво представлява?

Азотен бустер е добавка, която се използва при тренировки за сила и мускулна маса. Азотен бустер е добавка, която се използва от атлети, които искат да постигнат по-добри резултати в работата върху тялото си. Задачата, която изпълнява добавката азотен бустер е да отпусне стените на кръвоносните съдове, като с увеличаване на диаметъра им, се постига и увеличаване на притока на кръв към мускулите.

Азотен бустер - какви са ефектите от него?

Азотен бустер 1
Азотен бустер - Вземете от нас!

На първо място, азотен бустер се използва, за да осигурите на мускулите си повече хранителни вещества, повече кислород, аминокиселини и креатин. Използването на азотен бустер за тези физиологични процеси, от своя страна води до повишена мускулна сила, приток на енергия, подобрен аеробен капацитет и, не на последно място, до усещане за "напомпани мускули". Азотен бустер е добро решение за хора, които тренират както за сила, така и за издръжливост. Ако искате да увеличите способността на тялото да издържа високи натоварвания, азотен бустер е може би най-доброто възможно решение за вас. А комбинирането на използването на азотен бустер с подходяща хранителен режим и добре съставен тренировъчен план, ще ви позволи да постигнете такива резултати, на каквито вероятно не можете и да предположите, че сте способни.

Азотен бустер - как работи?

Приемането на азотен бустер засяга главно работата и външния вид на мускулите. Както писахме по-горе, основната задача на добавката азотен бустер е да увеличи количеството кръв, която постъпва в мускулите, което позволява те да получават достатъчно хранителни вещества. Допълнително, това, че са пълни с кръв, благодарение на използването на азотен бустер, създава визуално впечатлението, че са по-големи. Ползите от използването на азотен бустер определено са намаляването на тромбоцитите, което е изключително важно за намаляване на риска от сърдечен удар и запушвания на кръвоносните съдове. Използването на азонен бустер поддържа здрава имунната система, като по този начин ви предпазва от вируси и бактерии, повишават оксигенацията на организма, което значително влияе на по-доброто ви физическо състояние, дава ви повече енергия и по-голямо желание за спортуване и движение. Употребата на азотен бустер оказва значително влияние и върху сексуалното ви представяне и още нещо, което е от изключителна важност за спортистите - използването на азотен бустер подобрява процесите в тялото, така че да можете да тренирате по-добре и по-ефективно, като по този начин постигате по-добри резултати.

Азотен бустер - дозировка и начин на приемане

Азотен бустер 2
Азотен бустер - Качество и достъпност!

На пазара има много различни добавки, тип азотен бустер и дозировката им зависи от конкретния продукт, както и от вашите цели, здравословно състояние и начин на живот. Затова, когато започнете да приемате азотен бустер, следвайте точно инструкциите на производителя и не приемайте повече от препоръчаното количество. Също така е важно да обърнете специално внимание на графика на приемане на азотен бустер.

Правилната избрания азотен бустер, може да ви помогне много в постигането на фитнес целите ви. Затова със сигурност си струва да заложите на добавки, които в състава си имат както азотен бустер, така и стимуланти, включително кофеин. Новите добавки с азотен бустер вече могат да започнат своето действие вече до 10 минути след приема, при други - трябва да изчакате малко повече, преди да започнете тренировката си. Задължително прочетете информацията от производителя, за да знаете кога да ги приемете и кога да стартирате тренировка, за да се възползвате максимално от ефекта на приемането на азотен бустер.

И тук трябва да уточним още нещо - само адекватният избор на азотен бустер не ви гарантира автоматично желания ефект. Трябва да го приемате правилно и да тренирате усилено. А ако имате колебания или въпроси, свързани с избора и приемането на азотен бустер, можете да се обърнете за съвет към нашите специалисти.

Важна информация за приемането на азотен бустер

Азотен бустер 3
Азотен бустер - Купете от нас!

Когато приемате азотен бустер, независимо под каква форма, трябва да имате предвид, че организмът ви работи като всяка друга система - с увеличаване на мощността, се изисква добавяне на повече гориво.

Приемът на азотен бустер може да подобри значително не само ефективността на тренировките ви, но и цялостното състояние на организма. От друга страна обаче, трябва да имате предвид, че действието му увеличава и изразходваните от организма кислород и хранителни вещества. И ако тялото ви ще навакса допълнителната нужда от кислород, благодарение на естествения инстинкт за дълбоко дишане при интензивни физически натоварвания, приемът на храна е съзнателно действие, което вие сами трябва да управлявате. Само осигуряването на достатъчно храна ще позоволи да се реализират истинските ползи от употребата на азотен бустер и да се напомпят мускулите ви.

По тази причина, препоръчваме преди, по време на и след тренировка да приемате допълнителни хранителни добавки, освен стандартния прием на азотен бустер, особено ако продължителността им е повече от 60 до 90 минути.

По време на тренировката е добре да заложите на напитка, която е смес от въглехидрати (със среден до висок гликемичен индекс, в зависимост от интензивността на упражненията) и малко протеини (BCAA в съотношение 2: 1: 1 или суроватъчен изолат, който да освобождава докато тренирате).

Освен това, заедно с приема на азотен бусер, ще е полезно да добавите електролити - независимо дали като отделна хранителна добавка, или като част от приема на кокосова вода, лимонов сок или други подобни. Не забравяйте да пиете и големи количества обикновена вода, за да бъде организмът ви добре хидратиран.

Най-добрите добавки, тип азотен бустер

На пазара има много добавки тип азотен бустер. В нашия магазин предлагаме широка гама от хранителни добавки с гарантирано качество. Разполагаме с азотен бустер, който може да се приема под различни форми - азотен бустер на капсули, азотен бустер на  прах и азотен бустер в течен вид. Можете да изберете най-удобните решения за вас, съобразени с нуждите, очакванията и изискванията ви. Действието на всеки продукт от типа азотен бустер започва по различно време след приемането, всеки може да се приеме по различен начин. Когато взимате конкретно решение при избор на азотен бустер, препоръчваме първо да потърсите допълнителна информация, дори консултация със здравен или фитнес специалист, а след това да поръчате. При въпроси или колебания, можете да се обърнете към нас за допълнително съдействие и съвет за подходящия азотен бустер за вас.

Азотен бустер - какво представлява?

Азотен бустер - какви са ефектите от него?

Азотен бустер - как работи?

Азотен бустер - дозировка и начин на приемане

Важна информация за приемането на азотен бустер

Най-добрите добавки, тип азотен бустер

Филтри
Няма намерени продукти.