ПРОТЕИН MUSCLEPHARM COMBAT SPORT 1814 ГР

Продукти
87,00 лв.
  • Марка: MUSCLEPHARM
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Нова още по-съвършена формула COMBAT SPORT PROTEIN POWDER протеинова матрица с постепенно усвояване.

Който е опитвал Combat Powder досега, може би се чуди дали е възможно да бъде по-добър ?
Е да, възможно е! 
Новата спортна версия на любимата ви протеинова матрица е тук!
продукт с прецизно формулирана бленда, съдържаща суроватъчен протеин концентрат, хидролизат, изолати, както и яйчен албумин и мицеларен казеин.
Combat Sport е с постепенно освобождаване на аминокиселини към мускулите до 8 часа. Това се дължи на различните протеинови източници, които варират от бързоусвоими аминокиселини в свободна форма до бавноусвоимия казеин.

В Combat Sport има следните източници на протеин:

Суроватъчен протеин концентрат
Най-разпространеният източник на протеин, както и най-близък до реалната храна (най-малко преработван).

Суроватъчен протеин изолат
Това е един от най-добрите източници на протеин за вашето тяло, страшно лесно се абсорбира от тялото и директно за отрицателно време храни мускулите ви с необходимите вещества!

Полухидролизиран суроватъчен протеин изолат
Този протеин увеличава покачването на чиста мускулна маса и подпомага намалянето на подкожните мазнини, подпомагайки функцията на инсулина и подкрепяйки функциите на сърдечно-съдовата система.

Мицеларен казеин
Това е най - качественият казеин известен в днешно време. Мицеларният казеин заедно с суроватъчния протеин изолат са двата най - анаболни протеина известни на всички нас, едни от най - богатите на аминокиселини и най - бавно усвояващия се протеин. Мицеларният казеин, използван в Combat Sport се усвоява в продължение на 7 часа.

Ячен албумин
Най-лесно абсорбиращия и усвояващ се протеин. Яйцата са най-толелирания източник на протеин от спортуващите и от хората, занимаващи се със здравословно хранене като цяло.
Яйчният протеин повишава значително секретирането на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм, заради което е всепризнат за един отличен суплемент от културистите. Когато се взема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване. Приемане гарантира, че мускулната тъкан ще разполага с достатъчно количество за развитието си. В противен случай е възможен дефицит, тъй като останалите тъкани, нуждаещи се от глутамин, "посягат" на глутамина в мускулите.


Начин на употреба:  Една доза 40-60 мин преди тренировка, една доза веднага след тренировка/сутрин или вечер на гладно/като заместител на хранене.

SNC

muscle-pharm-combat-sport-www.snc.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!