PURE NUTRITION - BCAA BLAST - 250 ГР

Продукти
37,00 лв.
  • Марка: Pure Nutrition
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

BCAA Blast е комбинация от аминокиселини с разклонена верига и глутамин за възстановяване след интензивни тренировки. BCAA са аминокиселини с голямо съдържание в мускулната тъкан и между 50-90% от аминокиселините  в кръвта. Те са с най-бързо усвояване и действат анаболно и антикатаболно, възстановяват и предпазват мускулната тъкан.

Ползи от приемането на аминокиселини с разклонена верига/BCAA

BCAA Blast спомага за увеличаването на протеиновия синтез и задръжката на азот, два процеса, които са изключително важни за изграждането на чиста мускулна маса. Верижно-разклонените аминокиселини се усвояват директно в мускулите и това подобрява и ускорява възстановяването, както и намалява мускулната умора и мускулна треска.

Аминокиселините с разклонена верига са незаменими за тялото, защото то не може да ги произвежда само, а трябва да се приемат чрез храна и хранителни добавки. BCAA Blast е обогатен и с глутамин, ''краля на аминокиселините'', който подобрява възстановяването, секрецията на хормон на растежа и хидратирането на мускулната клетка.

 

Съдържание на Pure Nutrition BCAA BLAST

BCAA Blast съдържат верижно-разклонени аминокиселини в перфектното съотношение 2:1:1 между левцин, изолевцин и валин.

За разлика от много конкурентни аминокиселини с разклонена верига тези се отличават с невероятен и разнообразен вкус.

Начин на прием: 1 доза (6,5 грама) разтворена в 250-400 мл вода преди тренировка и още една доза непосредствено след натоварване.

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!