Pure Nutrition - BCAA BLAST - 500 GR

Продукти
60,00 лв.
  • Марка: Pure Nutrition
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

BCAA Blast е разклонена верижна смес от аминокиселини и глутамин, която оптимизира качественото възстановяване след тежки тренировки и упражнения. BCAA са преобладаващите аминокиселини в мускулната тъкан и покриват 50-90% от аминокиселините, циркулиращи в кръвта. BCAA са аминокиселини, които бързо се усвояват от тялото и помагат на мускулите да се регенерират максимално.

Ползи от използването на аминокиселини:

Pure Nutrition BCAA Blast помага да се увеличи синтеза на протеини и задържането на азот - два важни процеса за изграждане на чиста мускулна маса. Попадайки в тялото, аминокиселините с разклонена верига се абсорбират директно от мускулите, което ускорява оздравителния процес и предотвратява мускулната умора.

Аминокиселините с разклонена верига са от съществено значение за организма, защото не могат да се произвеждат сами, а трябва да се набавят от храната и добавките. BCAA Blast също съдържа глутамин, важна аминокиселина, която действа синергично с аминокиселини с разклонена верига и подобрява регенерацията и растежа на мускулните влакна.

Съдържание на Pure Nutriton BCAA BLAST:

BCAA Blast съдържа аминокиселини с разклонена верига в идеално съотношение 2: 1: 1 между левцин, изолевцин и валин, което е най-тестваната и ефективна комбинация от BCAA. За разлика от много други продукти на пазара, които предлагат нерентабилни и абсурдно скъпи BCAA капсули или прах с изключително неприятен вкус, BCAA Blast ще накара вашите сетива да почувстват изцяло ново преживяване с невероятните си вкусове, които само ще ви доставят. незабравимо удоволствие от любимата ви освежаваща напитка.

В комбинация с качеството на суровините и доказаната ефективност на аминокиселините с разклонена верига, BCAA Blast извежда вашите резултати на съвсем ново ниво, на възможно най-високо ниво за нашите клиенти!

Употреба: вземете 1 чаена лъжичка (6,5 грама), разтворена в 250-400 мл вода. За най-добри резултати приемайте 1 доза преди и 1 след тренировката, както и сутрин или между храненията.

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца! Да не се превишава препоръчителния дневен прием!

SNC

pure-nutrition-bcaa-blast-www.snc.bg

bcaa-blast-500-gr-pure-nutrition-www.snc.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!