PURE NUTRITION - PURE WHEY - 2.272 КГ

Продукти
145,00 лв.
  • Марка: Pure Nutrition
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Суроватъчен протеин Pure Whey от най-висок клас за мускулен растеж и възстановяване.

Суроватъчният протеин е с най-висока биологична стойност от всички протеини и осигурява на тялото небходимите градивни блокове за изграждане на мускулна тъкан. Така те са пълноценно и бързо подхранени, освен това е полезен и за имунната система.

Защо да изберете протеинът на Pure Nutrition?

Pure Whey е суроватъчен бленд от суроватъчен протеин изолат и концентрат, в който преобладава изолата. Суроватъчният изолат е най-чистата, бързоусвоима и скъпа форма на суроватъчен протеин. Освен това е обогатен и със суроватъчен хидролизат (суроватъчни пептиди), който се усвоява най-бързо.

Хидролизацията раздробява пептидните връзки на протеина в по-усвоими частици, които се абсорбират по-бързо и дават на тялото бързо и пълноценно възстановяване.Pure Whey е обогатен с глутамин и BCAA, които имат вайна роля за възстановяването и качването на мускулна маса, освен това действат и антикатаболно (предпазват мускулите).

Защо Pure Whey Ви е необходим?

Pure Whey на Pure Nutrition ще Ви даде 100% суроватъчен протеинов бленд с малко мазнини и въглехидрати. Само това, от което наистина се нуждаете - чист, качествен суроватъчен протеин за възстановяване и растеж, без излишно тъпчене със захар, мазнини и нежелана водна задръжка.

Pure Whey е инстантен, което означава, че се разтвяря лесно и няма повече да джуркате шейкъра до безкрайност. Освен всичко изброено, този невероятен протеин е в цели 12 невероятни вкуса.

SNC 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!