Revange Knock Out Растежен хормон-активатор 30 капсули

Продукти
89,00 лв. 71,20 лв.
  • Марка: Revange
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Нощтна формула за растежен хормон

-    Увеличава концентрацията на GABA
-   
Увеличава ефектите на мелатонина
-   
Забавя невронната възбудимост
-   
Насърчава чувството за благополучие
-   
Намалява усещането за страх
-   
Подкрепя ''отпускането на системата''
-   
Подпомага заспиването
-   
Подобрява качеството на съня
 -  
Създава положително отношение към живота
-   
Подкрепя развитието на нервната система
-   
Подобрява  паметта
-   
Подобрява секрецията на растежния хормон
-   
Увеличава скоростта на възстановяване на тялото
-   
Ускорява възстановяването на мускулите
-   
Подпомага загубата на излишните телесни мазнини
-   
Укрепва антиоксидантната бариера
-   
Ограничава количеството възпаления
-   
Подобрява функционирането на имунната система

Revange Knock Out PM Night GH формула е ефективна формула, която способства за заспиване, подобрява качеството на съня и нощната регенерация на организма. Чрез многопосочно действие успокоява и отпуска организма, създава усещане за благополучие.

Улеснява развитието на нервната система и нейното функциониране, поддържа  паметта. Освен това, като се ангажира с работата на хормоналната икономика, особено чрез засилване на изхвърлянето на растежен хормон, подобрява системата за нощно регенериране, благоприятствайки обновяването на мускулите и загуба на  телесна мастна тъкан.

Продуктът Revenge Knock Out PM Night GH формула включва:

Фенобут - фенолно съединение, структурно подобно на киселинната гама-аминомаслена киселина (GABA), чиято ефективност беше оценена от астронавтите, участващи в космически полети. Като действа като пълен агонист на GABA B рецептор, а също и в по-големи количества GABA A, той засяга нервната система чрез GABA-миметик. Чрез намаляване на степента на нервната възбудимост тя успокоява тялото. Чрез увеличаване на активността на допаминовите рецептори той насърчава чувството за благополучие и щастие.
Намалява нивото на стрес. Чрез успокояване на организма, намаляване на стреса, засягане на намаляването на температурата и мускулната релаксация, насърчава  процеса на заспиване. Насърчава създаването на положително отношение към живота на следващия ден. Чрез противодействие на невродегенерацията на нервната система, поддържа процесите на нервната проводимост и паметта. Чрез засилване на отделянето на хормона на растежа ускорява нощната система за обновяване и разграждането и изгарянето на телесните мазнини.

Гама-аминомаслена киселина (GABA) - ендогенно произведен инхибиторен невротрансмитер, който се синтезира в нервната система на глутамат с участието на глутамат декарбоксилаза. С афинитет към рецептора на GABA A, той стимулира транспортирането на хлоридните йони в клетката, което води до хипелполяризация на мембраната, което затруднява нервната проводимост.
Чрез взаимодействие с GABA B рецепторите намалява скоростта на продуциране на възбудителни невротрансмитери. Благодарение на свойствата си, той потиска нервната проводимост. Чрез заглушаване на системата и намаляване на нервното напрежение, тя успокоява тялото, намалява тревожността и поощрява по-добър сън. Чрез намеса в нервната проводимост намалява интензивността на болката.
Чрез регулирането на растежа на ембрионите и невронните стволови клетки, пролиферацията, миграцията и диференциацията на нервните клетки и удължаването на неврит и образуването на синапс, той засяга развитието на мозъка и останалата част от нервната система. Чрез повишаване нивото на растежен хормон в организма поддържа процеса на възстановяване и растеж и намалява съхраняването на мазнините.

Екстрактът от Mucuna pruriens - екстрактът от избрани части, обикновено семена, от подвидници в Полша, класифицирани в семейство Fabaceae, отглеждана в Африка, тропически части на Азия и Тихоокеанските острови. Неговите специфични свойства са резултат от високото съдържание на лява допа (L-DOPA), катехол- амин, който се получава от тирозин. L-DOPA, действащ като прекурсор на допамина, невротрансмитер, ангажиран с функционирането на допаминергичната система, предотвратява възникването на депресия и подтиснатистта, като насърчава създаването на общо чувство за благополучие.
Чрез богатството на антиоксидантни вещества L-dopa и ефекта от регулирането на митохондриите работят, подобрява ефективността на антиоксидантната бариера. Чрез противодействие на оксидативните увреждания, той намалява предизвиканата от стрес невронална дегенерация и поддържа  добро здраве на сърдечно-съдовата система. Има свойства против възпаление и анитис. Като показва инсулин-мимикиращи свойства, намалява нивото на кръвната захар. Чрез подпомагането на секрецията на тестостерон и хормон на растежа, той подпомага припокриването на регенеративните процеси в организма и спомага за поддържането на подходяща телесна композиция. Това увеличава либидото при мъжете.

5-хидрокситриптофан (5-HTP) - естествено синтезирана в човешкото тяло аминокиселина, която се образува от L-триптофан с участието на триптофан хидроксилаза. Благодарение на способностите си за гладко пресичане на кръвно-мозъчната бариера и липсата на инхибиране на обратната реакция на продукта, той присъства като ефективен прекурсор на серотонина.  Подпомага спирането и отпускането на тялото.
Предотвратява пристъпите на паника. Чрез увеличаване на наличността на пряк прекурсор на хормона на съня (мелатонин), той подкрепя процеса на заспиване. Намалява болката, сковаността на тялото, тревожността и умората, възникващи след лош сън. Чрез намаляване на апетита и желание за консумация на въглехидрати и лека закуска между храненията поддържа  оптимално телесно тегло. Помага и при преждевременна еякулация.

Picamilon - вещество, което е резултат от комбинирането на гама-аминомаслена киселина (GABA) и ниацин, чиято ефективност се дължи главно на способността да се преодолее кръвно-мозъчната бариера. Чрез засягане на активността на GABA рецепторите и редуциране на стимулационните свойства на глутамат в централната нервна система я ''заглушава''.
Снижавайки нивото на кортизола подготвя тялото да си почине и да осигури спокойно отношение на следващия ден. Чрез насърчаване на релаксацията на гладките мускули на съдовете, което води до по-добра оксигенация, хранене и детоксикация на организма и повишаване на отделянето на хормона на растежа подобрява нощното възстановяванена организма и регенерирането на увредените структури.
Чрез активизиране на освобождаването на растежния хормон ускорява разграждането на мастната тъкан и предотвратява натрупването. Чрез ограничаване на натрупването на мастни запаси нормализиране на липидния профил и увеличаване на концентрацията на адипонектин подобрява състоянието на кръвоносната система.
Екстрактът от валериана - същността, получена от продуктите, базирани на корени от Valeriana L., вида колективни трайни насаждения, принадлежащи на семейство Caprifoliaceae, растения, отглеждащи се на влажни и сенчести места в Азия, Европа и Северна Америка. Неговият механизъм на действие се основава главно на способността да се стимулира изхвърлянето на GABA и да се блокира активността на ензимите, които го усвояват, което удължава тяхната възбудимост и значително пречи на работата на системата GABA.
Чрез стимулирането на отварянето на хлоридни канали и свързания с тях приток на хлорни йони в невроните намалява своята активност през цялата възбудимост на нервната система, което води до ''заглушаване''. Чрез стимулирането на секрецията на хормона на съня (мелатонин) той насърчава процесите, позволяващи заспиване и висококачествен сън.
Чрез намаляване на активността на бета-мозъчните вълни, като същевременно укрепва делта и тета, той поддържа спокоен сън. Неговата свойства мутираща система, някои от валерианските съединения също проявяват афинитет към А1 аденозиновите рецептори.

Екстракт от хмел - екстракт от смолни съцветия от хмел, ликвидни лози, които принадлежат към семейство Cannabaceae, диворастящи в северното полукълбо в южните страни на Европа, Близкия изток и Америка, широко отглеждани в умерените климатични региони на Европа и Азия. Чрез увеличаване на ефективността на активността на невротрансмитера GABA, чрез модулиране на определени GABA A рецептори, разположени в мозъка, той намалява възбудимостта на нервната система, като я избутва.
Чрез засягане на активността на серотонина подкрепя създаването на мелатонин, хормон, необходим за регулиране на циркадианния ритъм. Чрез действието си върху аденозиновите рецептори, той подкрепя сигнала за необходимостта от почивка. Като блокира рецепторите M3 мускарин, хистамин Н1 и 5-НТ, стимулиращ синтеза на азотен оксид, повлияващ системите: пуринергичен, адренергичен и GABA, той спомага за отпускане на гладките мускули на червата чрез забавяне на подготовката на състава на храносмилателната система ,
Чрез инхибиране на възбудимостта на нервната система, тя показва аналгетични свойства. Като действа като антиоксидант, подобрява ефективността на антиоксидантната бариера. Подкрепяйки костния метаболизъм, благоприятства поддържането на добро здраве на костите. Като демонстрира свойствата на имуномодулатора, той повишава нивото на левкоцитите и Т-лимфоцитните субпопулации.
L-theanine - производно на глутамин, не протеолитична аминокиселина, която е важен източник на Camellia sinensis, растение, отглеждащо по-топлите части на Азия, класифицирано в семейство Theaceae, което се използва за производството на гореща напитка, наречена чай, оценен особено в Япония и Англия. L-теанинът повишава нивото на GABA, инициира забавянето на хиперполяризацията на нервната проводимост на мембраната на невроните и намалява синтеза на възбуждащи невротрансмитери.
Чрез блокиране на рецепторите на глутаминова киселина и премахване на психостимулиращия ефект на кофеина, той създава среда, благоприятна за заглушаване на системата. Чрез индуциране на мозъчен невротрофичен фактор (BDNF) в хипокамбия, което води до увеличаване на синтеза на допамин, както и до въздействие на агонист на N-метил-D-аспартат (NMDA).

Препоръчителен прием: вземете 1 капсула 30 минути преди лягане за спокоен и дълбок сън.

Опаковка: 30 капсули.

Предупреждение:да се пази от деца, да не се употребява от лица под 18 годишна възраст. НЕ ШОФИРАЙТЕ И НЕ РАБОТЕТЕ С МАШИНИ НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД УПОТРЕБА! НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЪВМЕСТНО С АЛКОХОЛ ИЛИ ЛЕКАРСТВА! Да не се употребява от бременни. Не употребявайте ако имате някакво заболяване. Прекратете незабавно употреба ако изпитате някакви сранични ефекти и потърсете лекарска помощ. Да се употребява само вечер преди лягане. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

 

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!