Revange Piracetam Мозъчен Бустер, 250 гр.

Продукти
98,00 лв. 78,40 лв.
  • Марка: Revange
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Пирацетам на Американската фирма Revange Nutrition е ефективен мозъчен бустер.

Той се основава на ноотропната активна съставка пирацетам. Това увеличава използването на захар и кислород от централната нервна система, което повишава когнитивните ефекти на мозъка. Това вещество носи и други положителни ефекти. Пълният потенциал за ефективност обаче все още не е напълно проучен.


Ефектът на пирацетам:

Проучванията показват, че активната съставка стимулира метаболизма. Захарта се превръща в енергия по-бързо и производството на ендогенни протеини се ускорява. Друг ефект е по-добро кръвообращение в тялото. Флуидността на кръвта се увеличава и коагулацията се възпрепятства. В резултат на това се предотвратяват съсиреци в по-малки кръвоносни съдове, както често се случват в мозъка. Това може да доведе до повишена концентрация и общо повишаване на благосъстоянието.
 Пирацетамът се използва при намалени възможности за шофиране. При лица с метаболитни или церебрални нарушения положителните ефекти на веществото са доказани без съмнение.

Още показания за приложението на пирацетам:
- При мозъчни травми
- Дислексия
- Оклузия на вени и артерии
- Епилепсия
- Церебрална парализа
- Алкохолизъм и абстинентен синдром
- Амнезия
- Обща когнитивна дисфункция


Как се абсорбира активната съставка?

  Активната съставка навлиза в тялото през чревната лигавица. Около половин час след поглъщането се достига най-високата му ефективност. Преодолява се кръвно-мозъчната бариера и по този начин може директно да увеличи качеството на паметта. Това води до желаните ефекти, като повишена концентрация, повишена мотивация и по-добро мислене. Най-добрият ефект се постига с дългосрочен прием. След около четири часа половината от активната съставка вече е абсорбирана от тялото. Поради тази причина  производителят препоръчва приема на Revange Piracetam три пъти дневно в малки дози от около един грам.


Възможни нежелани реакции!!!

Рискът от нежелани реакции се увеличава при тежки свръхдози. Страничен ефект е повишено либидо. Не трябва да се прави консумация непосредствено преди лягане.

Резюме:

Revange Piracetam е доказан и безопасен мозъчен бустер с минимален риск от странични ефекти. Веществото няма потенциал за пристрастяване. Целта му е да стимулира когнитивните функции и да увеличи ефективността на мозъка. Според производителя продуктът също така намалява нивото на стрес и предотвратява умората. Производителят препоръчва това за спортисти, студенти и всеки, който има специални нужди от такъв тип хранители добавки.

Състав в еда доза: Piracetam (2-Oxo-1-Pyrrolidin-Acetamid) 1000 mg

Дозировка: 1 лъжичка (1гр) се приемат с вода
Брой дози в опаковка: 250

Опаковка: 250 гр

Производител: Rеvаnge Nutrition (USA)

Вносител: JK Fitness.

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!