SAN Nutrition BCAA Pro Reloaded branched-chain amino acids, with Diego Sebastian

SAN - BCAA PRO Reloaded

57,00 лв.

Марка: SAN

SAN BCAA PRO Reloaded са едни от най-добрите аминокиселини на пазара за хранителни добавки. Най-голямото и силно съотношение на анаболната аминокиселина левцин спрямо валин и изолевцин - цели 12:1:1. Стандартната формула 2:1:1 е отживелица, насладете се на много по-силен анаболен и антикатаболен ефект! Обогатен и с глутамин за още повече възстановяване, мускулен растеж, хидратиране и уголемяване на мускулната клетка и стимулация на хормона на растежа.

По-интензивни тренировки, повече сила в залата, повече помпане и енергия. Предпазване от разпад на мускулите още в самата тренировка и невероятно и бързо възстановяване след нея. Летящ старт на качването на чиста мускулна маса. Едни от най-продаваните и търсени аминокиселини с разклонена верига (BCAA) в света на фитнеса и спорта!

НАЧИН НАУПОТРЕБА: 1-2 мерителни лъжички  в 400-500 мл вода преди и след тренировка. Може да се вземе още една доза и по време на натоварване.

Опаковка: 456 грама.
Брой дози: 40.

Хранителна добавка, да не се ползва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителния дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно от деца!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 57,00 лв.

Подобни продукти:

  • 90,00 лв.

    SAN 100 % Casein Fusion

  • 109,90 лв.

    SAN PURE TITANIUM WHEY ПРОТЕИН 2.3 КГ

  • 6,90 лв.

    SAN SHAKER шейкър 700 МЛ


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!