СТАК СТОП ВИРУС

Продукти
59,00 лв. 51,80 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

STACK STOP VIRUS - най-успешната комбинация от хранителни добавки за превенция на вируси. Стакът съдържа витамин D3, цинк и селен.

Какво представлява Pure Nutrition витамин D3?

Pure Nutrition Vitamin D3 е силно бионалична форма на витамин D3 (колекалциферол), съдържаща 5000 IU на капсула (доза). Витамин D3 е микроелемент с широк спектър от телесни функции, като регулиране на нивата на стрес, поддържане на здравето на костите, кожата и сърцето и регулиране на имунната система. По-голямата част от витамин D3, който получаваме, идва от пряка слънчева светлина и след прекарване на много време на закрито, количеството на витамин D3 в тялото може бавно да намалее. Приемът на добавки с витамин D3 помага да се осигури на тялото необходимата дневна доза.

Ползи от използването на витамин D3

"Витамин D" е термин, който се отнася до група от пет мастноразтворими витамини. Много хора познават витамин D като „слънчев витамин“, защото тялото ни естествено го произвежда, когато е изложено на ултравиолетова светлина. Витамин D е изключително важен микроелемент и проучванията показват, че сред витамините в групата витамин D3 (колекалциферол) е най-важната форма на човешкото здраве. две Тъй като ние естествено произвеждаме витамин D трансдермално (през кожата), когато сме изложени на слънчева светлина, пероралното приложение трябва да бъде под формата на витамин D3, най-бионаличната форма в капсули, които се усвояват най-добре от организма. Витамин D3 е подобен по структура на холестерола, предшественик на стероидни хормони в тялото. Тялото има няколко ензима в черния дроб и бъбреците, които превръщат витамин D3 в хидроксилирани производни, особено калцитриол, най-биологично активната форма на витамин D. Скоростта на превръщане на калцитриол е ограничена от наличието на витамин D3, който лесно се съхранява от организма. ако е необходимо. Затова най-добрият вариант е да приемате витамин D3 вместо калцитриол. Биологично активният витамин D в организма изпълнява много функции и е особено важен за правилното усвояване на минералите - калций, желязо, магнезий, фосфат и цинк. Калцитриолът регулира растежа и регенерацията на костите, както и имунните, сърдечните и нервно-мускулните функции. Поради все по-заседналия и затворен начин на живот, дефицитът на витамин D сред населението непрекъснато се увеличава. Това може да причини много здравословни проблеми, като например:

-Рахит
-Синдром на Фанкони
-Автоимунни заболявания
-Чернодробни заболявания
-Остеопороза

Предвид значението на витамин D за функционирането на човешкото тяло и нарастващия риск от дефицит, препоръчително е витамин D3 да се приема с чиста диета при много ефективна концентрация от 5000 IU на доза.

Ползите от използването на витамин D3 са както следва:

-Поддръжка на сърдечно-съдовата система
-По-добро управление на настроението и стреса
-Подобряване на имунната защита
-Укрепване на костите

Защо да изберем Pure Nutrition Vitamin D3?

Pure Nutrition Vitamin D3 е подходящ и за вегетарианци. Произвежда се във фабрика, сертифицирана за cGMP в САЩ. Pure Nutrition Vitamin D3 е най-смилаемата форма на витамин D, с максимална концентрация от 5000 IU (125 mcg) на порция.

Всяка опаковка съдържа 100 дози - един от най-балансираните продукти по отношение на парите.

Как да използвам: Препоръчително е да приемате 1 таблетка на ден с храна с високо съдържание на мазнини или според указанията на Вашия лекар.

Този продукт не е заместител на здравословното хранене. Говорете с Вашия лекар, преди да приемете витамин D, ако вече приемате други лекарства, ако страдате от заболяване или ако сте бременна и кърмите.

Какво е HS LABS Цинк пиколинат?

Цинк пиколинат HS LABS е силна цинкова добавка, която осигурява цинков пиколинат, форма на органичен цинк, която се усвоява по-добре от други форми на цинк, като цинков оксид. Цинкът се счита за основно хранително вещество, което означава, че тялото ви не може да го произвежда или съхранява. Всъщност цинкът е вторият най-богат микроелемент в тялото след желязото и присъства във всички клетки. Цинкът е необходим за активността на повече от 300 ензима, които подпомагат метаболизма, храносмилането, нервната функция и много други процеси.

Предимства на HS LABS цинк пиколинат:

-Мощен антиоксидант
-Мощен имуностимулант
-Помага за здравето на очите
-Подобрява нашата имунна система
-Укрепва заздравяването на рани
-Балансира хормоните
-Насърчава мускулния растеж
-Укрепва здравето на сърцето

Недостигът на цинк е важен рисков фактор за натрупване на токсини, стомашно-чревни възпаления, имунна супресия и хормонален дисбаланс. Следователно употребата на достатъчно количество цинк е от решаващо значение за цялостното здраве и благосъстояние.

Всяка таблетка цинков пиколинат HS LABS осигурява 15 mg цинков пиколинат, за да ви помогне да задоволите ежедневните си нужди от цинк.

Как да използвам: 1 таблетка дневно с храна

HS LABS SELENIUM / СЕЛЕН

-Селен Подобрява функцията на щитовидната жлеза
-Намалява умората
-Увеличава енергийните нива
-Укрепва имунната система
-Има антиоксидантно действие

Селенът е незаменим минерал за човешкото тяло Той е ключов елемент в много метаболитни процеси. Селенът, заедно с витамин Е, показва силна антиоксидантна активност, неутрализирайки вредните радикали на клетъчно ниво, което го прави един от най-силните антиоксиданти в човешкото тяло.

Защо селенът е толкова важен? Селенът играе важна роля в производството на щитовидния хормон тироксин, който е пряко свързан с енергийния и мастния метаболизъм. Също така стимулира защитата срещу токсини, нормализира синтеза на нуклеинова киселина и протеини, подобрява репродуктивната функция, помага при рак на простатата. Селенът играе ключова роля в няколко процеса Това включва активиране на хормоните на щитовидната жлеза за възстановяване на витамин С. Липсата на този основен минерал е свързана с рак и сърдечни заболявания, чувство на умора, висок холестерол, инфекции, увреждане на черния дроб, стерилитет и т.н. .

Как да използвам: 1 таблетка с храна.

SNC

stak-imunna-sistema-hs-labs-www.snc.bg

imunitet-stak-pure-nutrition-hs-labs-www.snc.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!