SWANSON

swanson-vitamini-www.snc.bg

Swanson Health Products - Total Wellness for Mind, Body & Home - здравословни хранителни добавки.

Swanson Health стартира през 1969 г. в сърцето на Америка с мисия да предлага чисти и мощни здравословни продукти с голяма ефективност. Повече от петдесет години по-късно, ние продължаваме да правим иновации, подкрепени от науката за витамини и хранителни добавки.

Swanson Health Products (SHP) е и компания за интернет маркетинг със седалище във Фарго, Северна Дакота. Компанията продава натурални продукти за здраве и уелнес, включително здравословни храни, хранителни добавки като витамини, минерали, билки, както и естествени продукти за лична хигиена. Swanson Health Products е най-големият търговец на дребно в САЩ в частния каталог за витамини и е един от най-големите работодатели на Fargo с приблизителна работна сила от 250 служители.

Всички съставки, използвани в добавките с марка Swanson, изискват документация от доставчика, включително сертификат за анализ, който гарантира, че отговарят на спецификациите за продуктите с марка Swanson.

Съставките се тестват на различни етапи от производствения процес за чистота и ефективност. Всички готови продукти се инспектират от нашите експерти за контрол на качеството и независими независими лаборатории тестват за чистота и ефикасност, за да се гарантира, че всяка добавка съдържа точно това, което е посочено на етикета.

Качество. Стойност. Услуга. Това са водещите принципи на Swanson Health Products. От 1969 г. марката Swanson предлага хранителни добавки с най-високо качество на достъпни цени и професионално персонализирано обслужване. От самото си създаване компанията се фокусира върху производството и продажбата на продукти, произведени само от висококачествени суровини.

Swanson Health Products се ангажира да поддържа продукти с най-високо качество и това е една от причините компанията да се представя като лидер с най-внедрените добри бизнес практики в бранша. Swanson Health Products работи в съответствие с добрите производствени практики (GMP) от 2001 г., близо десетилетие преди да стане регламент на Федералната агенция по лекарствата (FDA).

Марката Swanson е призната за регистриран партньор на GMP от NSF International, водещият световен орган в мрежата за разработване на обществени стандарти. Като участници в доброволческата програма NSFGMP, независими експерти определят, че централата на компанията и съоръженията на Fargo предоставят пълна информация за федералните разпоредби и изисквания.

С повече от 67 години опит в повече от 80 страни по света, NSF е извършил анализ с най-високо ниво на научна и техническа експертиза. Марка NSF е призната за своята стойност в международната търговия в целия свят и се зачита от регулаторните агенции на местно, щатско и федерално ниво.

Марката Swanson контролира продуктовата си гама, от основаването на концепцията до продажбата на първите капсули, за да ви донесе натурални здравни продукти, на които можете да се доверите. Когато купувате продукт на Swanson, можете да сте сигурни, че постигате най-доброто.

Swanson Health Products също участва в прегледи на продукти с ConsumerLab.com и други независими организации, за да осигури най-високо качество и най-добра стойност за здравето и хранителните добавки.

За да произвеждаме нашите висококачествени добавки, ние избираме най-чистите и висококачествени съставки на пазара. Ние работим с известни разработчици и производители, които са доказали способността си да отговарят на нашите строги производствени стандарти за качество, чистота и ефективност. Производствената инфраструктура, с която работим, ни позволява да произвеждаме продукти в количества, пропорционални на обема на продажбите ни, като по този начин гарантираме минимално време за съхранение, оптимална свежест и максимална продължителност на живота във вашия дом.

Продукти
Филтри
Филтри
Марки
Подреди по