Техника на аеробните циклични упражнения

Продукти
18,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Доц. Юлиан Карабиберов, предлага книгата „Техника на аеробните циклични упражнения“, като учебно помагало за колежаните от Колеж по спорт „Био Фит“, за студенти от Национална спортна академия „Васил Левски“ и за всички които се интересуват от бягането и някои други циклични упражнения, като най-масово използвани средства за тренировка във фитнес заниманията.

  В книгата са посочени различни варианти на техника на бягането, като най-практикуваното циклично средство за развиване на издръжливостта и функциите на кардиореспираторната система. Въпреки, че бягането е естествено и на пръв поглед напълно познато двигателно действие, читателят ще може да се запознае с неподозирани възможности за използване на различни технически прийоми водещи до икономизация,  повишване на ефективността и ползите от бягането.

 Направен е подробен биомеханичен и анатомичен анализ на техниката на бягане и ходене. Посочени са упражнения за разучаване и усъвършенстването на беговата техника. Дадени са конкретни съвети с цел повишаване ползите от използването на бягането и някои други циклични аеробни средства използвани във фитнес тренировките, които не са разгледани в другата книга на същия автор -  „Фитнесът“, 2017.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!