ТОПКА ЗА ФИТНЕС WALL BALL, TUNTURI, 6 КГ

98,59 лв.
  • Марка: Tunturi
+ -
Купи
Моля, изберете:

Топка за фитнес Wall Ball, Tunturi, 6 кг
Tunturi WallBall е мека медицинска топка предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и над рамо. Тези упражнения развиват взривната сила и бързината, координацията и мускулната сила, проявявана на високи скорости.

С плътната топка могат да се изпълняват и физически упражнения за баланс и равновесие в бавно темпо, както и редица превантивни и превантивностабилизиращи упражнения.

Изпълнението на високоинтензивни сложни движения с топката, развиват ловкостта, като двигателна способност, което прави този уред полезен в кондиционната подготовка на спортистите.

В областа на фитнеса, медицинската топка WallBall, служи като уред, удобен и безопасен за трениране при всякакви условия.

WallBall - меката топка е подходяща за трениране с хвърлящи движения срещу стена, в пода, тавана, без да се наранява повърхноста срещу която се хвърля.

Специалният пълнеж, създава мекота, без топката да отскача при силни хвърляния срещу твърда повърхност. 

 Медицинска топка на Tunturi е изработена от висококачествен и здрав материал, предназначен за интензивна и продължителна експлоатация. 

Тегло на плътната топка: 6 кг.

Цвят: керемидено червен

Производител: Tunturi (Финландия)

Вносител и официален представител за България: JK Fitness

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!