Продукти

Туринабол - стероид за чиста мускулна маса

Туринабол - стероид за чиста мускулна маса
30 ноември 2019

Чували ли сте за Туринабол и искате да знаете повече? Ето вашето ръководство:

Всичко започва в Източна Германия. Източна Германия наистина не е имала голямо население, когато е била отделна страна, но все пак те са били мощни, когато става дума за Олимпийските игри.

Както се оказва, това е било така, защото техните спортисти са употребявали анаболни стероиди и това всъщност е била част от програма от източногерманското правителство. Разбира се, това не омаловажава трудът и дисциплината им, що се касае до тренировки и отдаденост.

Най-известният от тези стероиди е бил оралният Туринабол и много от олимпийците от Източна Германия са били на цикъл с него.

turinabol-www.snc.bg

И така, какво е Туринабол?

Това е анаболен стероид, който понякога е известен като орален туринабол или просто Tbol, Turinabol. Първоначално е произведен през 60-те години като начин за лечение на остеопороза и други заболявания на костите.

Смятало се е да подобри костната маса и плътността, за да помогне за противодействие на опустошенията на тези дегенеративни болести.

Учените са отбелязали, че туринаболът предлага значителни анаболни качества с минимални андрогенни странични ефекти. Естрогенните странични ефекти също не са били проблем, тъй като туринабол не е ароматизирал.

Така че той е бил считан за „безопасен“, дотолкова, че е бил използван в клинични условия дори за жени и деца.

Правителството на Източна Германия се запознава с възможностите и решава да предостави стероид на своите спортисти.

Около 10 000 спортисти в страната го получават и използват от 1968 до 1989 г. Програмата не информира спортистите за естеството на стероидите.

Всъщност спортистите дори не осъзнават, че приемат анаболни стероиди, тъй като са били принудени просто да приемат „витамините“, за които правителството им настоява да взимат. По това време те не са могли просто да кажат „не“ на комунистическото правителство.

turinabol-steroidi-www.snc.bg

Ползи от Туринабол

Така че защо правителството на Източна Германия използва туринабол за своята допинг програма?

Признаваме, че днес тези ползи не се сравняват с това, което бихте получили от метан или дори от просто тестостерон.

И все пак резултатите от туринабол са били достатъчно добри, за да осигурят на източните немци изобилие от олимпийски медали.

Тези предимства включват:

 1. Засилен мускулен растеж

  По-голямата сила е ключов компонент на подобрените атлетически показатели, а силата идва от по-големите мускули.

Тъй като туринабол е подобен на метан, той е доста ефективен като агент за увеличаване на мускулната маса.

Мнозина, които са го опитвали, са качили 10 килограма в резултат. Някои дори са се радвали на 20-килограмово увеличение на мускулната маса, което е откровено поразително.

 1. Ефективен в цикъл за изчистване на мазнини

  Туринабол може да се използва и в периоди за отслабване и релеф.

Може да се използва и по време на цикъла за чистене, докато се опитвате да запазите мускулите, които сте качили в периода за качване.

Това е така, защото Туринабол също помага на метаболизма ви.

Тялото ви изгаря калории по-бързо, така че по време на цикъла за чистене много по-бързо преминава към изгаряне на мастни клетки, за да подхранва тренировъчните ви усилия.

Това прави Туринабол доста универсален стероид, тъй като не всички стероиди могат да се използват както за качване, така и за изчистване.

 1. Орален стероид, така че не се изисква инжектиране

  Също така не е нужно да се инжектирате с него. Всичко, което трябва да направите, е да глътнете хапче и сте готови.

Това е голямо облекчение за много потребители, тъй като не всеки се радва да му правят инжекции. Това не е просто болезнено, но има и рискове.

Само възможността за инжектиране на въздушен мехур в кръвта ви може да бъде фатална.

Въздушният мехур може да пътува до сърцето ви и да причини инфаркт, до мозъка ви да причини инсулт или до белите дробове, което да доведе до дихателна недостатъчност.

 1. По-малко тревожни странични ефекти
  Спортистите също не са имали странните странични ефекти, които други спортисти са получвали от други анаболни стероиди. Подобренията са постепенни, така че да не стане твърде очевидно, че се ''зобите'', за да сте по-силни.

Не ставате твърде големи прекалено бързо, защото също така изгаряте и мазнините, тъй като помага на тялото ви да развивате по-качествена мускулатура.

Така че няма да качите твърде много тегло за кратък период от време.

С други думи, не изглежда много вероятно да се превърнете в „Невероятния Хълк“ практически за една нощ.

turinabol-anaboli-www.snc.bg

Туринабол и странични ефекти

Рискът от странични ефекти като гинекомастия (мъжки гърди) всъщност е много нисък за Туринабол и това е така, защото не се превръща в естроген.

Така че хормоналните дисбаланси, водещи до гинекомастия, са много малко вероятни. 

Обаче „малко вероятно“ не е същото като „невъзможно“. Така че дори и при ниската вероятност за проблеми, не са малко и съобщенията за гинекомастия, която се е появила при употребата на Туринабол.

И все пак, защото нежеланите реакции на Туринабол не са толкова тревожни, колкото тези, които бихте получили от други анаболни стероиди, това не означава, че няма да имате други нежелани странични ефекти.

Туринабол все още е забранено съединение и се употребява масово без лекарско предписание. Ето част от евентуалните последици:

 1. Токсичност на черния дроб
  Това вероятно е сред най-сериозните му странични ефекти и е често срещан проблем с много орални стероиди.

Вярно е, че Туринабол всъщност е сред най-малко хепатотоксичните сред анаболните стероиди. Но все пак е възможно употребата на Туринабол да доведе до увреждане на черния дроб.

Тази възможност е била известна още при първоначалното му производство, тъй като производителие препоръчваха редовни тестове за чернодробна функция.

Увреждането на черния дроб може да зависи от дозата Туринабол. По-високата доза прави по-голяма вероятността черният дроб да се повреди. Нивото на увреждане също се увеличава и с по-висока доза.

 1. Промени в настроението
  Туринабол може да повлияе на настроенията ви, както прави алкохолът. Това е често срещан стероиден страничен ефект и туринаболът не е изключение от това правило.

Това трябва да се очаква, тъй като се отразява на хормоните ви и те наистина могат да нарушат настроението ви.

Може да се окажете по-раздразнителни и податливи на агресивно поведение, точно както някои пияни хора могат да станат агресивни.

 1. Мазна кожа
  Туринабол е сравнително по-малко андрогенен от другите анаболни стероиди, но отново това не означава, че андрогенните странични ефекти са невъзможни.

Те могат да се случат с по-високи дози или ако сте особено чувствителни към този тип странични ефекти.

Употребата на Туринабол може да доведе до повишена секреция на себум, който придава този неприятен мазен страничен ефект. Това от своя страна може да доведе и до силно акне, което е свързано с мазна кожа.

Други андрогенни странични ефекти включват повишено окосмяване по тялото, като например на гърба ви, и по ирония на съдбата това може да доведе и до плешивост.

Дозировка на Туринабол

За да сведете до минимум страничните ефекти, може да искате да се уверите, че сте приели правилно дозировката. Всичко, обаче, зависи от текущата ви фитнес цел и цикъл.

Ако сте във фаза за покачване на мускулна маса, ще трябва да преминете на туринабол цикъл от 8 седмици с по-висока доза от около 70 мг или дори 80 мг на ден. Ще получите резултатите, които искате, въпреки че рискувате да имате и странични ефекти.

Когато сте в цикъл за релеф и се опитвате се да намалите телесните си мазнини нямате нужда от толкова туринабол. Можете да се справите само с 40 милиграма на ден.

Туринабол може да се използва от жени, но дозировката трябва да е много по-ниска, отколкото при мъжете. Около 5 мг на ден трябва да е достатъчно, и не трябва да надвишава 10 мг на ден.

Продължителността на цикъла на Туринабол също ще определи дневната доза. Ако цикълът е дълъг само 6 седмици, тогава може да се вземе и по-голяма доза.

turinabol-steroid-www.snc.bg

Туринабол - цикъл и комбинации

Ако започвате с Туринабол, има смисъл да започнете бавно, от ниска доза. Така че не бива да започвате със 70 мг или повече на ден. Може да искате да го играете безопасно само с 50 мг на ден за 8-седмичен цикъл.

След това можете да опитате комбинация от Туринабол с тестостерон (Сустанон 250). Можете да приемате намалена доза Туринабол при 40 мг на ден, в продължение на 8 седмици.

В същото време можете да приемате и 500 мг Сустанон 250 за 12 седмици.

След като сте сигурни, че тялото Ви може да се справи, може да искате да опитате по-сериозен стак за изграждане на мускули. Тези стакове могат да включват тестостерон и Дека дураболин.

Въпреки това, може да искате сериозно да помислите дали да използвате Дека вместо Туринабол. Дека е признат стероид и действа много бързо.

Туринабол е производно на Дека и работи много по-бавно. Няма съмнение, че Дека Дураболин е много по-мощен от Туринабол.

PCT (терапия след цикъл) след стероиди

Стероидите объркват нивата на хормоните Ви и спират естественото производство на тестостерон по време на цикъла. Това означава, че след употреба на стероиди в продължение на 8 седмици или повече, ще трябва да спрете.

Ще трябва да се нормализират нивата на хормоните Ви и също така да дадете време на черния дроб да се възстанови от стреса от приема на стероиди.

РСТ пречиства токсините от тялото ви и противодейства на ефекта на оксидативния стрес и свободните радикали, както и възстановява собственото производство на тестостерон.

ВНИМАНИЕ!!! ЦЕЛТА НА ТАЗИ СТАТИЯ Е ДА ВИ ИНФОРМИРА ЗА ПОЛЗИТЕ И ВРЕДИТЕ ОТ АНАБОЛНИТЕ СТЕРОИДИ. ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ НАСЪРЧАВАМЕ ТЯХНАТА УПОТРЕБА. НИЕ ОТ SNC СМЕ ТВЪРДО ПРОТИВ УПОТРЕБАТА НА ЗАБРАНЕНИ МЕДИКАМЕНТИ! ПРЕПОРЪЧВАМЕ И ТВЪРДО ЗАСТАВАМЕ ЗАД ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, КАКТО И ПРАВИЛЕН ХРАНИТЕЛЕН И ТРЕНИРОВЪЧЕН РЕЖИМ! 

Може да разгледате от големия избор на хранителни добавки тук.

Какво е Туринабол

Ползи от Туринабол

Туринабол и странични ефекти

Дозировка на Туринабол

Туринабол цикъл и комбинации

PCT (терапия след цикъл) след стероиди

SPORT NUTRITION CENTER