Ultimate Nutrition Iso Sensation

Продукти
150,00 лв.
  • Марка: Ultimate Nutrition
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Ultimate Nutrition Iso Sensation е най-пречистения изолат на пазара. Идеална хранителна добавка за фитнес и диета, която ще подобри Вашата тренировка. Създаден чрез улта-ниска температурна микро-филтрация. Притежава пълния спектър от неденатурирани биоактивни суроватъчни протеини, също и имуноглобулин, лактоферин и глюцомакропептид. 

Тази невероятна хранителна добавка е също така ''назобена'' и с коластра, която е полезна за много жизнено-необходими процеси в тялото, дори и изграждане на тъкани.

От Ultimate Nutrition са прибавили и N-acetyl L-glutamine и Glutapure®, които влизат моментално в мускулната клетка и се разграждат до свободен глутамин, който от своя страна хидратира клетката, възстановява, ''оправя'' загубите от гликоген и насърчава отделянето на хормон на растежа. Добавени са алфа липоева киселина,д-пинитол, 4-хидроксиизолевцин. Хранителни добавки, които са силен стимулатор за подобряване на инсулиновата чувствителност и имитират ефекта на инсулина върху мускулната клетка, благодарение на това може очаквате повече чиста мускулна маса, по-малко мазнини, чрез по-ефективния и адекватен отговор на организма при приемане на въглехидрати. Добавени са храносмилателни ензими за перфектно и пълноценно усвояване.

Идеалният за Вас суроватъчен протеин, както в периоди за качване на чиста мускулна маса, така и за изчистване на  мазнини, благодарение на високото си съдържание на протеин и ниско съдържание на въглехидрати в доза - под 1 грам!

Опаковка: 2270 грама

Брой дози: 71

Начин на употреба: една мерителна лъжица (30 грама) ISO SENSATION в 200 мл вода сутрин на гладно и след тренировка. Може да се използва и като междинна закуска.

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава преппоръчителният дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!