ISO SENSATION

ULTIMATE NUTRITION ISO SENSATION

69,00 лв.

Марка: Ultimate Nutrition

SNC Ви представя най-пречистения и обогатен изолат на пазара. Перфектна хранителна добавка за фитнес и диета, която ще изведе Вашата тренировка до нови нива. Направена чрез улта-ниска температурна микро-филтрация. Съдържа пълен спектър от неденатурирани биоактивни суроватъчни протеини, както и имуноглобулин, лактоферин и глюцомакропептид. 

Тази уникална хранителна добавка е допълнително ''назобена'' с коластра. Тя е необходима за редица жизнено-необходими процеси в тялото, включително и изграждане на тъкани.

От Ultimate Nutrtino  са добавили и N-acetyl L-glutamine и Glutapure®, които навлизат светкавично в мускулната клетка и се разграждат до свободен глутамин. Той хидратира клетката, възстановява Ви, попълва загубите от гликоген и стимулира отделянето на хормон на растежа. Има също така и алфа липоева киселина,д-пинитол и 4-хидроксиизолевцин. Тези хранителни добавки са мощен стимулатор за засилване на инсулиновата чувствителност и мимикират ефекта на инсулина върху мускулната клетка, благодарение на което може да се очаква покачване на чистата мускулна маса и по-малко мазнини, благодарение на по-ефективния отговор на приемането на въглехидрати. Освен всичко са добавени и храносмилателни ензими за съвършено и пълно усвояване.

Перфектен суроватъчен протеин, както в периоди за покачване на мускулна маса, така и за изчистване на излишните мазнини, благодарение на високото си съдържание на протеин и ниско съдържание на въглехидрати - по 1 грам в доза!

Опаковка: 908 грама

Брой дози: 28

Начин на употреба: една мерителна лъжица (30 грама) ISO SENSATION в 200 мл вода сутрин на гладно и след тренировка. Може и да се използва като междинна закуска.

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава преппоръчителният дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 69,00 лв.

Подобни продукти:

 • 150,00 лв.

  Ultimate Nutrition Iso Sensation

 • 50,00 лв.

  Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus

 • 54,00 лв.

  Ultimate Nutrition BCAA 12000

 • 36,00 лв.

  Ultimate Nutrition BCAA 12000


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!