UNIVERSAL STORM КРЕАТИНОВА МАТРИЦА 756 ГР

Продукти
102,00 лв. 79,90 лв.
  • Марка: Universal Nutrition
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

SNC Ви представя креатинова матрица от ново поколение - ако искате да удвоите капацитета си по време на тренировка и да натрупате много мускулна маса. Става дума за чисти мускули, а не за излишни мазнини, водна задръжка и всичко друго, което може да е резултат от класическите креатиновите продукти в миналото.

Тайната на Storm:

Вътре ща намерите най-качествената и най-иновативна креатинова комбинация, заедно с добавен магнезий креатин хелат - патентованата формула (Magnesium Creatine Chelate). Освен всичко това е вкарана и мощна формула, засилваща образуването на азотен оксид. Тези съставки правят хранителната добавка една от най-мощните на пазара.

Storm от Universal Nutrition използва съвършената технология - iNOXsulin-7, която забележимо подобрява усвояването на активните вещества и не използва за това глюкоза (излишна захар). Вместо това, iNOXsulin-7 използва нова формула за засилването на азотен оксид и инсулин и така доставя креатин до мускулната тъкан много по-качествено и бързо, с по-добро усвояване от мускулните клетки.

Веднага ще видите напомпването на мускулите си от този NO комплекс, което ще засиливашите възможности във фитнес залата.

В Storm има най-различни форми на креатин:

В състава му се помещават няколко разнообразни форми на креатина. Universal Storm съдържа най-новите форми на креатина, както и магнезий креатин хелат, дикреатин и трикриатинов комплес (креатин оротат, креатин глюконат и креатин АКГ) за съвършено усвояване. Също така е добавен и креатин монохидрат - класиката от миналото, доказаният креатин, който е давал и ще дава резултати винаги.

Вкарвайки Storm в мускулите си ще сте сигурни, че те ще се наслаждават на постоянен приток на креатин в през целият ден!

Начин на употреба: Приемайте Storm 1 доза 30 минути преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка. В нетренировъчните дни - две дози между храненията.

Да не се превишава препоръчителният дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладни място, далеч от деца!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!