Продукти

Вики Джъстиз от Русия.

Вики Джъстиз от Русия.
15 декември 2018

Вики Джъстиз е наполовина рускиня и кубинка, актриса, композитор и фитнес звезда. Тя стана известна с тренировъчните си клипове и ръководства, вдъхновяващи масите на последователите си, за да водят здравословен начин на живот. Родена и израснала в Русия, Вики се премества в САЩ на шест години, през 2001 г. Малко след това Вики започва кариерата си на актриса като се появява в американски филми и телевизионни сериали. Освен страстта си към актьорството, Вики също придобива опит като запален танцьор и композитор.

Vicky Justiz

Vicky Justiz

Докато влезе в началото на 20-те години, Вики се включи много активно в здраволовния начин на живот: ежедневните фитнес тренировки, хранителните добавки и яденето на правилните храни звучеше привлекателно за Вики, така че тя започна кариера във фитнеса, като публикува видеоклипове с нейни тренировки, работейки онлайн. През годините тя спечели вниманието за видеоклиповете й, а също и за нейната невероятна фигура - привлече армия от последователи в социалните медии.

Vicky Justiz

Vicky Justiz

Вики има много тренировъчни видеоклипове онлайн, които показват, че тренира у дома, използвайки онова, с което разполага, за да постигне възможно най-добрия резултат за тялото си. Много хора харесаха този опростен подход и бързо се влюбиха във Вики. От своя страна тя започна да качва още видеоклипове, свързани с тренировки у дома със собствено тегло и малко оборудване и тренировки за отслабване.

Vicky Justiz

Въпреки това, докато Вики обича простотата на тренировките у дома, тя винаги предпочита тренировка с тежести във фитнеса. Първоначално този полу-руски, полу-кубински фитнес модел извайва удивителната си фигура чрез тренировки със собствено тегло.

Vicky Justiz

Въпреки че ръководствата за тренировки са нещо, което Вики обича най-много да споделя с феновете си, тя също така признава значението на здравословния и чист хранителен режим и употреба на хранителни добавки. За да изгради страхотните си крака и глутеуси и да поддържа тялото си в перфектно състояние, Вики яде храни като чисто месо от домашни птици, червен боб, банани, кокосово масло, кафяв ориз, бадеми и др.

Vicky Justiz

Vicky Justiz

Вики Джъстиз преследва страстта си към фитнеса от момента, в който го открива. Първо тя се интересувала от танци, писане на песни и кино. Въпреки това, после Вики разбира, че няма нищо по-задоволително от фитнеса, правилният хранителен и тренировъчен режим и здравословният живот като цяло. Резултата го виждаме...

SNC